Travels

Tack syrran!

Nu sitter jag på ett flyg ”hem” till Paris. Förmodligen håller jag på att dö av längtan efter att få pussa på Christophe. Men snart så!

Det har varit en fin vecka i Barca och jag har haft både roligt och mysigt med syrran och hennes vänner. Efter nio månader på olika håll känns det både ovant och kul att umgås med syrran som vanligt. Det är ju lika länge som jag väntade på henne när hon låg i mammas mage! En sak är säker, det får aldrig gå så lång tid igen utan att vi ses. En annan sak som är säker, det är att jag är otroligt stolt över hur mycket hon utvecklats och växt under sitt år i utomlands. Min lillasyster har blivit vuxen. Galet.

Tack Julia, Isabell, Tess och Amanda för en härlig vecka hos er i Barcelona!

0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Hej! Låter som du hade en mysig resa, efter alla omständigheter:) När kommer du hem-hem igen? Tar du med Christophe då? Nu är det inte långt kvar till skolan… Yippie?! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.