Travels

SUNSET IN BIARRITZ

 

 

Ni vet ibland när man bevittnar någonting som är så vackert så man inte riktigt vet hur man ska sätta ord på det? Så var det i söndags när jag och Christophe stod och tittade på solnedgången i Biarritz. Det var så fint så jag önskade att jag kunde stanna kvar just i den stunden för alltid. En dag ska jag bo i ett hus vid vattnet där jag kan sitta på en terass, strand eller brygga och se solen gå ner i horisonten. Det huset får gärna ligga på Hawaii eller caribien, men det är inget måste.

 

Fler bilder från Biarritz kommer. Jag har tagit så fina kort så jag sitter och lider när jag tittar på dem. Jag vill åka tillbaka!

 

 

Nu ska jag iväg och sitta barnvakt åt söta lilla Simon och hans lillebror Felix. De bor bara fem minuter bort så jag ställer gärna upp när jag inte har någonting annat bokat.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.