Things I like

Sunny Day


Jardin du Luxembourg, februari 2012.

Jag kom inte från jobbet förrän vid halv tio igår kväll, men konferensen gick bra. Det var trevligt att träffa lite trevligt folk ändå. Idag fick jag sovmorgon vilket behövdes. Nu ska jag borsta tänderna och bege mig till kontoret. Solen skiner och det ska bli 17 grader. Det blir nog lunch på terassen idag! 
Ikväll kommer jag kanske få jobba över, förhoppningsvis inte för sent, och sen blir det raka vägen hem till soffan. Christophe har tagit några semesterdagar så han skulle ordna middag för en gångs skull. Det ska bli spännande.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.