Paris

Stylad kollektivtrafik

Inte alla metrostationer i Paris har vita klottrade väggar med blå skyltar. Några har de ”stylat till”. Vissa tycker jag till och med är fina. T ex Arts et Métiers på linje 11 med ubåtstema(eller?) eller Franklin D Roosevelt (under Champs Elysées) på linje 1 som går i guld och glitter.

Franklin D Roosevelt var för övrigt under renovering i 2,5 (!) år och blev klar i somras. Ja där ser ni hur snabbt fransmännen jobbar. Man undrar hur de tänker när det är en av de mest turisttäta metrostationerna i Paris. Ja ur ett marknadsföringsperspektiv så hade både staden och företag kunnat tjäna multum på en fin station med stora annonsplatser.

0 kommentarer

 • Cat

  Jag blev rätt impad av Franlin D Roosevelt när jag var där i somras. Fast jag gillade nog de där kakelstationerna med gröna och blå skyltar mer ändå 😊

 • Karin

  Ja, hade en jättefin födelsedag! 😊 visst fyller du år snart också?

  Haha, nästan så jag vill åka dit bara för att kolla på tunnelbanestationer 😉

 • Sofia

  Helt klart trevligare än de vanliga klottrade stationerna! Så den är klar nu? Har varit under konstruktion alla de senaste gånger jag besökt Paris =)

 • isabella

  Åhh, lite fräsigare en de nedgågna stationerna i stockholm! Åker till Paris den 1 december och ser fram emot att få upptäcka allt det där med egna ögon! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.