Fun stuff

Ett humoristiskt geni

Vilken show igår. Vi såg alltså Robert Gustavssons 25-års revy. Jag skrattade så jag satt vikt dubbelt. Alltså den mannen är ett komiskt geni! Bäst var gubben med rullator. Hahaha, gud ni måste se det! Hur gör han för att komma på allt? Och sen alla show-tjejer, gud så duktiga de var på att dansa! Jag fick lust att gå med i en dansgrupp bara för att få uppträda sådär.  

Idag är jag ledig från skolan så jag har latat mig i sängen. Mailat lite, slökollat på TV, ätit en lång frukost. Ja sådant man gör en ledig fredag. Men nu är det dags att ta tag i lite vettigt. T ex tvätta lakan, två paket som ska hämtas, kolla upp vad jag ska ha på mig på maskeradfesten i morgon, hämta jacka på kemtvätten och helgstädning. Hur kan det ha blivit så stökigt igen på en vecka? Jag vet inte hur jag lyckas.

0 kommentarer

  • Jennifer

    nej nej, det är min kompis Frida. Hennes tröja är köpt i London men det ska tydligen finnas något liknande på cubus? jag har ingen aning men hade också velat ha en kabelstickad. tjusigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.