Fun stuff

Stockholm by night #throwbackthursday

 

Igår la jag upp ett inlägg i tron om att det var torsdag. Det var det ju inte (tack Elin för att du upplyste mig om det). Idag däremot, är det faktiskt torsdag och jag tänkte att jag skulle fortsätta med mina ”throwback thursday”-inlägg. Det kan ju vara kul både för er skull och för min. Det kommer troligtvis inte hända varje torsdag, för det kan lätt bli lite tjatigt. Ett par gånger i månaden kanske, och med tillbakablickar från Paris, resor eller helt enkelt vardagshändelser här i Malmö/Köpenhamn som jag inte skrivit om tidigare. 

 

Vad tror ni om det? 

 

Dessa bilder är från i Stockholm och en av kvällarna när jag först var ute och åt middag på Ljunggrens, en riktigt trevlig restaurang som ligger i Bruno Gallerian på Götgatan, och sedan drog vidare för drinkar på söder. Vi var ett gäng tjejer som frossade i sushi och andra läckra asiatiska rätter, och sedan åkte vi upp till baren Himlen Därtill. Den ligger på 25:e våningen med panoramautsikt över Stockholm. Det var otroligt fint. Kvällen avslutades på Lilla Hotellbaren, som jag också verkligen rekommenderar. Särskilt den vänstra baren där de ofta har RnB-musik och en ”fett soft” stämning, som 08:orna säger. Det var dessutom en riktigt rolig kväll som slutade lite väl sent, men som jag kommer minnas långt framöver.

 

Nu ska jag kila iväg till gymmet och kämpa mig genom ett träningspass. Wish me luck!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.