Things I like

Soon it’s christmas

Julen är på ingång. Tänk att om 6 dagar är jag i Sverige igen och äter lussebullar och dricker glögg? Galet så gött det ska bli! Över två veckors semester. Mys med familj och vänner och bara ha det skönt.

Jag har redan sagt till mamma att kolla upp julmarknader till helgen. Jag måste få en massa christmas spirit för just nu finns den inte alls. Beror nog på att jag inte har ett eget place och inte har julpyntat. Sådant är så himla viktigt för mig för att jag ska trivas. Mysstämning och juligt.

Känns som denna veckan bara är en countdown till på torsdag.

Nej nu blev ju klockan jättemycket helt plötsligt. Förlåååt Ina om jag blir sen nu! 😛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.