Fun stuff

Förfest, mellanfest och efterfest


Colette igår. Igår tror jag det var sista dagen detta året som jag kunde använda trenchcoaten. Idag är det svinkallt! Och jag måste köpa en varm vinterjacka, duffeln räcker inte!

Oj oj, bloggen kom lite i skymundan i helgen. Det fanns ingen tid till det tyvärr. Och ikväll är det luciatåg på sv kyrkan, ska dit med Emilie och tydligen skulle Nabil och en kompis till honom på samma tid. Kul! Tyvärr skulle Natalie och hennes vänner timmen innan oss så vi missar dem samt trevlig middag efteråt. Oh well, that’s life. Är så trött ändå så jag hade troligtvis somnat vid matbordet ändå, och bör dessutom spara pengar eftersom jag typ är ruinerad efter all julklappsshopping.
Säger bara en sak, mina nära och kära: I better get really good christmaspresents! 😉

Snabb recap från helgen:

– Museum och lördagshäng med fika och shopping med Ina.
– Förfest hos ovanstående med tre andra trevliga tjejer. Vi var fyra olika nationaliteter, coolt va? Efter det vidare på en fest med trevliga fransmän och fransyskor där jag pratade en massa franska. Därefter hamnade några av oss på den
här gruppens efterfest på klubben Le Tigre vid Palais Royale där vi dansade tills jag till slut tog en taxi hem vid fem-tiden på morgonen.
– Upp 10.00 för att ta metron ner i 13:e och för brunch hos Emilie, där även Renata var. Efter det till Les Halles för att leta upp fler julklappar. Har köpt klart till alla UTOM pappa och brorsan. Ångest! Vad fan ska jag köpa??!


Nu sitter jag helt död i sängen. Uff, hur ska jag ens orka mig för lucia? Kommer somna som en stock när jag kommer hem sen!
Jag måste iafl göra lite middag nu. Återkommer med bilder när jag orkar.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.