C'est la vie

Sometimes you can’t make it on your own


Hemma hos Anaïs och Nico i fredags kväll.

Helgen gick alldeles för snabbt och plötsligt var det måndag. Men är det inte alltid så? Å andra sidan går tiden så himla snabbt nu. Det var en månad sen jag kom till Paris och det är redan maj.

Jag har haft en bra helg med brunch, vinkväll, grillmiddag, kaffe på uteservering, söndagshäng på gräset vid Sacre Coeur m.m. Fina dagar med fina vänner. Sådant gör att jag mår bra. Ibland är det skönt att vara för sig själv men jag uppskattar verkligen de människor jag lärt känna här. Både mina egna och min pojkväns, vilka även blivit mina med tiden.

Nu är vardagen tillbaka och jag ska fortsätta jobba.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.