Paris Tips

Something new that looks old

Just det föresten, jag har glömt visa mina smyckesfynd från i söndags. Ett halsband och ett par örhängen i guld köptes i en liten butik i Marais.

Märket heter Marc Labat och det finns även att köpa på exempelvis Galeries LaFayette och BHV. Jag gillar att det har en liten ”antik” känsla. Alltså att det inte ser ut som fejk-guld utan ser mer äkta och gammalt ut. Som om jag hittat det i mamma’s smyckesskrin och att hon ärvt det av sin mormor. Eller något sådant. 🙂

Det finns två butiker i Paris, men den jag var i ligger på rue Vieille du Temple. På vänster sida om man kommer från rue de Rivoli, lite efter Columbus Café. Och om ni går dit så kan ni hitta en annan charmig smyckesbutik bara snett emot.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.