Fun stuff

Not like an ordinary after work


Gruppfoto!


Cutest cuple ever 🙂


Innan det började spåra ur…


Eh? Det vita innanför min tröja är ett visitkort som jag glömde bort… hade det där över en timme utan att märka, haha!


Manuel, dancing queen #1 😉


Yummie!

Igår skulle jag bara dra på en lugn after work tänkte jag. Ett glas och sen hem i skaplig tid. Jag pratade med Manuel och tyckte att han, jag och Janis borde ses eftersom det var evigheter sen sist. Så sa han att de skulle ett gäng till ett ställe vid Etienne Marcel. En soft kväll på en soft bar.
Men som vanligt med det här gänget så blir det INTE lugnt. Eller tråkigt, haha! Jag skrattade så mycket igår så att jag typ har träningsvärk i magen idag.

Sen dök helt plötsligt dök vodkadrinkar upp. Jahapp… vem säger nej till gratis dricka? Höhö. Ägaren av baren var bara så himla skön. För det första var det inte tal om vous eller andra formaliteter. Hur uppfriskande är inte det? Som att vara i Sverige helt plötsligt. Sen när vi skulle gå så började han protestera och bjöd oss alla på shots och fick mig att lova att komma tillbaka snart. Haha! Underbar människa!

Kvällen slutade med midnattsmiddag på en italiensk restaurang där jag blev bjuden på den godaste pizzan sen jag var i Italien i somras… yeeez det var som att dö och komma till Food Heaven! 😛

Nu ska jag sova en stund. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.