Things I like

Som balsam för själen

Jag gick en sväng till parken nu på eftermiddagen eftersom jag varit inne hela dagen och städat. Jag hade först tänkt springa men det gick ju inte när jag hittade en fin plats i solen. Jag satt där en timme. Solade, lyssnade på Kent och njöt. En timme i solen är som balsam för själen. Killen är på hemmaplan igen också så det blir en myskväll med pizza och glass. Jag har saknat honom!

Btw, denna bilden tog jag i torsdags vid Place des Victoires när jag och Natalie var på väg hem från H&M-eventet. Jag tyckte ljuset var så himla fint för det ser nästan ut som molnen är gjorda av siden.

Nej, dags att ”laga mat”, dvs sätta in pizzan i ugnen.
Bonne soirée!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.