C'est la vie

Slutet gott


Le café.

Jag har inte haft en superdag direkt. Vaknade nog på fel sida idag och sedan har allt gått fel. Skulle köpa en kaffe på Starbucks vilket visade sig vara en dålig idé. Först tog det hundra år för dem att få klart det, sen fick jag en varm choklad i stället och när jag sen sa till hällde de på gammalt kaffe som smakade skit. Sa till en sista gång och bad om att få pengarna tillbaka och då fattade de inte det utan gjorde en ny kaffe i stället. Aja, den var okej ändå men slösade bort en halvtimme där.

Men sen vände min karma. Jag skulle köpa köttfärs på vägen hem men eftersom sista datum var idag kunde de inte sälja den till mig. Den luktade dock bra så hon sa att jag bara kunde ta den. Fick i stället 650 g kött gratis. Man tackar! Nu blir det lasagne med mamma och älskling. Dålig dag = bättre kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.