Shopping

Show me the money

 

 

Jag köpte inte bara en ny väska när jag var i Sverige. En ny rosa plånbok kom jag också hem med. Även den från Åhléns och märket WERA. Jag velade mellan svart och rosa, men tyckte att lite färg kunde vara roligt. Och fint. Sedan gillar jag att den är stor så man får plats med allt.

 

Det är inte så mycket pengar i den nu tyvärr, eftersom jag nyligen köpte en tågbiljett och måste vänta en vecka till på min lön. Men så är ju resor det roligaste att lägga pengar på också. Om två veckor tar jag och Christophe TGV:n för en mini weekend 160 km nordost om Paris. Kan ni gissa var?

 

Ledtråd: Bubbel.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.