Vardagslyx

A Good Start

 

 

Jag hade en riktigt skön start på min måndag. Jag vaknade i god tid för att hinna äta frukost innan jag åkte till jobbet och tog bussen i stället för metron (Paris metrolinje 13 kan förstöra en hel dag…). Bara det bäddar för en bra dag. Dessutom sken solen och metrologerna har lovat att det ska bli runt 18 grader idag. Jag firade med en kaffe på vägen till jobbet. Det blir ganska dyrt att ha tre Starbucks att välja mellan här i närheten…

 

0 kommentarer

  • Angela

    Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg. Jag gillar den verkligen. Kul att läsa om om svenskar som utomlands, jag har själv planer på att dra med mig maken till Tyskland (hans andra hemland)i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.