Tankar & Funderingar

Shoppingfunderingar

Idag är det lördag, och vädret är betydligt tråkigare idag än det varit de senaste två dagarna. Moln över hela himlen och lite kyligare. Jag satt ute med Helene efter frukosten och pratade, så nu känner jag mig lite nedkyld också. Dumma mig som inte tar hand om förkylningen!

Jag ska läsa lite bloggar och sen ta en dusch. Ikväll ska jag hem till Elisabeth, Laura och Louise på middag. De bor på rue Grenelle, vid La Motte Piquet. Sen ska jag sova över hos dem också. Det ska bli trevligt att träffas för det var ett år sedan jag såg dem nu!
Innan dess tänkte jag åka in till stan. Antingen åker jag till Pigalle och sen ner till boulevard Haussman för jag vill gå till H&M och kolla om det har någonting kvar från Matthew Williamson for H&M(finns fyra butiker som säljer det här). Då kan jag gå ner till Madeleine sen och ta metron till La Motte Piquet därifrån. Vid Madeleine finns Zara också och lite andra roliga butiker. Är ju liiite shoppingsugen nu efter nästan 2 veckor utan det livsnödvändiga nöjet. 😉
Eller så åker jag till Forum des Halles och tar Pigalle nästa helg istället. Vädret är ju inte så kul så då är det kanske bättre med hallarna, men å andra sidan är det roligt att se lite av Paris. Upptäcka nya saker och vägar.

Hmm, får fundera på saken. Men jag tror det lutar åt det förstnämnda.
Gaah, jag och min jäkla beslutsångest! Haha. 😛

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.