Outfits

Saturday Night

Det här med outfit-post är ju inget jag kör med oftast men just ikväll kände jag mig lite extra fin. Jag har på mig den där kjolen jag köpte i en liten butik när mamma var på besök. Det var ett fantastiskt bra köp inför sommaren. Till den en blommig sidenblus jag snott av mamma och ett par kilklackar som jag köpte för tre år sedan när jag precis flyttat till Paris. Eftersom blusen tar ganska mycket fokus blev det enkla silversmycken till det. Jag ska bara leta fram en passande väska till det hela.

Nu ska jag iväg och möta C för att äta middag samt fira att hans tenta är gjord. Efter det ska vi träffa Natalie m.fl. för barhäng. Let the night begin!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.