C'est la vie

The Best


Bild från när jag var där förra veckan.

Jag borde hänga mer i 11:e arrondissementet, för det är faktiskt ganska trevligt däromkring. I eftermiddags mötte jag Laurent för en lunchkaffe i solen och en promenad längs med Canal St Martin. Vi pratade om att skorpionen är det bästa stjärntecknet (jag kanske förvränger sanningen lite här), sjöng 90-talslåtar i stämmor och kom överens om att italienska köket är det bästa (eller 2:a efter det franska enligt honom men jag håller inte med, så med andra ord var vi egentligen inte överens..). Väldigt rolig lördagseftermiddag måste jag säga hur som helst.

Nu ska jag äta en liten kanelbulle till mellanmål och hänga tvätt. Man får ta det tråkiga med det goda.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.