C'est la vie

Saturday Morning

 

 

Tänk vad ett samtal kan förändra livet. Vad ens sinnesstämning kan vända på bara någon minut. Det hände igår. Jag gick från att vara stressad, nervös och likgiltig till glad, motiverad och positiv. Det är en underbar känsla. Nu har jag bara ett litet problem att ta tag i vilket egentligen inte är ett problem men två jobbiga samtal som måste ringas. Men det får bli måndagens nervositet. Sedan kan jag andas ut och för första gången på väldigt länge NJUTA av att vara ledig en vecka innan allvaret börjar.

 

C och jag tittade på filmen Brave igår (som var en riktigt fin film), sedan somnade vi vid midnatt och vaknade utvilade kl 8.57. Nu ska jag äta frukost och sedan ska vi iväg till ett köpcentrum som ligger här i närheten. Vi ska titta lite i butiker, äta lunch och storhandla (det är min favoritsyssla att gå runt i stora mataffärer, hehe).

 

Vad gör ni idag?

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.