Things I like

Saturday luxury


Dagens frulle. Avokadomackor, ägg, grape och juice. Lyxfrukost måste man ha på helgen! 😉

Vaknade kvart över tio. Slog upp ögonen och kändes inte ens att jag ville somna om. Bara glad och pigg. Idag är det regnigt och ruggigt. Men jag tänker inte låta det förstöra denna uuunderbara lördag!
Lyssnar på soft och mysig musik som gör mig glad. Ni vet sån där musik som får en att le fånigt och tänka att ”livet är ganska bra ändå”? Som den här. Eller denna. Texten reflekterar ju inte riktigt melodin… haha! Men den är skön. 🙂

Jag ska snart göra mig i ordning för kl 14 ska jag träffa Natalie. Vi ska gå till Darty för jag tänkte köpa en brödrost och möjligtvis en stavmixer. Det där sista vet jag inte riktigt… har en redan i Sverige och jag är ju bara här i fem månader till. Får fundera på det. men det vore ju najs att kunna göra egna smoothies i vår!
Efter Darty blir det kaffe och tjatter. Vi har inte setts sen jag flyttade så vi har lite att ta igen. Mycket hinner hända på 2 veckor. Alltså a lot to catch up on. 🙂
Kvällen planer är middag på Café Etienne Marcel med Robin och hennes mamma och syster. Ska bli jättetrevligt. Och himla gulligt av dem att bjuda med mig.

I woke up by my self. Not tired at all and in a good mood. Nice! Had a long and yummie breakfast. You see, breakfast is my thing. If I don’t have time for breakfast I get in a bad mood.
I’m listening to music that makes me happy and think about how good life is. Isn’t it? 🙂

Today I’m meeting up with Natalie. I wanna go to Darty and buy a toaster! Hehe. After that coffee and some girltalk. I don’t care that it’s raining, nothing’s going to ruin this LOVELY saturday, hihi.
Tonight I’m having dinner at Café Etienne Marcel with Robin and her mother and sister. Très sympa!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.