Okategoriserade

Rött är rätt


Min röda accentfärgs-väska matchar så bra ihop med mitt röda Fred Perry-märke!


Jag vaknade för sent idag, så nu är det lite bråttom. Föresten så har jag samma kläder på mig idag som när jag åkte hit. Exakt. Jag vet inte alla regler men jag är ganska säker på att det är förbjudet enligt fashion police. Eller är det två dagar i rad? Men jaja, arrest me in that case. Man har ju liksom inte möjligthet att ta med sig tre ombyten när man åker ut på landet och helt spontant bestämmer sig för att stanna en dag längre.

Men en sak som är helt rätt är min röda väska. Var det inte rött som var ”höstens accentfärg”? Jag hittade den i mitt förråd, minns att jag köpte den för sådär 2 år sedan på H&M. Absolut inte skinn. Men vem bryr sig när jag måste byta till en annan accentfärg nästa år. Undrar vad det blir då? Mörkgrönt? Marinblått? Det finns ju så många alternativ varje höst.

Alright, nu ska jag äta frukost. Vi hörs från storstaden!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.