Vardagslyx

Inte en vanlig tisdag


Sconsen blev supergoda


Julia’s kompis Isabell som tog beslag på min dator


Frunch utan dess like


Beverly Hills, enda serien där jag kan se de tidiga 90-talssäsongerna om och om igen


Efter ett par timmar på sofflocket fick det vara nog och jag drog ut på en promenix innan middagen


Så här vackert är det vid sjön här i Vittsjö

Jag har haft en så mysig och skön dag. Bara slappat framför TV:n, brunchat och solat med syrran och Isabell(syrrans polare) och sen ikväll tog jag en liten promenad ner till sjön. Satt där och njöt av tysnaden och drog in den friska luften i lungorna. Tyvärr blev det riktigt kallt sen så mina händer var stelfrusna när jag kom hem. Fick hålla dem under kranen med hett vatten i fem minuter för att de skulle tinas upp lite.

I morgon åker jag tillbaka till storstan och då ska jag faktiskt ta en fika med den här bloggande skåningen. Det ska bli kul! Lite som en blinddate, bara att man vet hur den andra ser ut, haha! Efter det ska jag ta tag i lite grejer, kan ju säga så mycket som att min onsdagkväll nog kommer spenderas i källaren. Mer om det i morgon.

Nu ska jag nog ta en scones eller två till kvällsmellanmål och sen lägga mig i sängen och glo på ett par avsnitt av How I met your mother 🙂

0 kommentarer

  • Linda Speaking - Once upon a time in Barcelona...

    SV: haha.. jo det var den ;D fast nu e de lite smådåligt väder… bara 25 grader moln 😉

  • Magdalena

    Jag ville söka till en ky utb i malmö som heter visual merchandiser, typ dekoratör i butik…Finns en i Leksand jag med ville söka men den kan jag inte heller söka till förren hösten. Drygt 😟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.