Beauty

Redo för sol och bad

Nu när jag lämnar ett grått och kyligt Paris för varmare breddgrader(kan ju tilläggas att det oftast brukar vara ca 27-30 grader i Paris vid denna tiden… hmpf!) med sol och bad, så var jag och köpte lite grejer att fylla neccessären med. Om ni åker till Frankrike, så missa inte att köpa hem produkterna nedan!

Avène har helt underbara produkter och deras solskydd håller riktigt bra kvalitet till ett helt okej pris. Finns på alla apotek och parapharmacies.

Evians ansiktsspray blir perfekt som uppfriskning för ansiktet en kulturell eftermiddag på stan då man inte kan svalka sig i havet. Finns på Monoprix.

Biafine är en creme som framställt för att lindra brännskador men det fungerar lika bra på en något för solstekt kropp. Man kletar på det röda området(t ex om man brännt sig på näsan eller bröstet), cremen försvinner in i huden och nästa dag är man brun i stället för röd som en tomat. Finns på alla apotek, fråga efter den i kassan.

För håret har jag köpt en produkt från Redken. Eftersom mitt hår bleks av solen(inget jag klagar över dock, gratis blonda slingor är ju bara trevligt) vilket sliter på håret, så skyddar jag det med den här cremen med UVA- och UVBfilter. Skitbra!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.