Travels

Sista gången


Kläderna ligger i väskan. Och ja, jag panik-packade-om. Precis som jag sa.

Det var sista gången jag köpte tomma reseflaskor på Monoprix. De var för mjuka så att alkoholen från min nagellacksremover gjorde flaskan som gummi(hur är det ens möjligt?), sen läckte det ut i min fina neccessär så en del av plasten utanpå blev förstörd. Snyft! Som tur var upptäckte jag det nu och inte i morgon eftermiddag när alla mina kläder och saker blivit förstörda!

Men vem fan bryr sig? I morgon åker jag på semester i en vecka! Eftersom det också innebär en vecka från min älskling så måste jag nu sniffa lite på honom. Somna med näsan i hans nacke. Mmm, kommer sakna hans underbara doft! Haha.

0

0 kommentarer

  • christin

    Jag köpte sånna där reseflaskor innan resa och fyllde med favvoprodukterna men minst två innehåll hade läckt ut sen så det var inge kul! Som tur var hade jag flaskorna kvar i plastpåsen som medföljde med flaskorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.