C'est la vie

Oops I did it again


Åh tänk om jag hade den fina pälsen… det hade piggat upp.

Guuud vad jag hatar detta trista, grå, regniga och deppiga vädret.jag går UNDER snart. Tack och lov att vi går åt rätt håll i alla fall. Mot ljusare tider. Temperaturen har varit ganska behagligt åtminståne de senaste dagarna, runt 8-10 grader. Men ikväll kommer det nog sjunka till runt 5-6. Aja, ska inte klaga… ni har väl fortfarande snö i Sverige? Haha. 😉
Föresten så blev det inget möte på banken, tydligen hade de sjabblat till det och mötet hade inte bokats in. Så har ny tid på torsdag.

Idag råkade jag shoppa lite(jag jobbade faktiskt i lördags och slösade knappt ett öre på hela helgen… det är iafl undanflykten jag kör med). Blev en tröja på GAP(de hade erbjudande med 15 euro rabatt på valfri collegetröja), en stickad på H&M och ett par byxor på New Look(som jag var osäker på men de lägger inte undan mer än en timme). Men de var så coola, vida i 70-talsstil, och jag ska prova dem med lite olika grejer hemma så får jag se om det är keepers eller ej. Som tur är så har de flesta butiker här 30 dagars öppet köp, hehe. Öppet köp is the shit, right Isabelle? 😉

Det är ju så mycket fina vårnyheter ute nu! Och jag tyckte det var så skönt att gå på förmiddagen innan alla turister vaknat… INGA köer till provrummen. Najs.
Nu vill jag bara att det ska bli varmt så jag kan använda allt så som jag tänkt mig, hihi.

Ikväll blir det att vara hemma bara. Känner inte alls för att gå ut och är sjukt trött eftersom jag blev väckt inatt av ett sms, sen kunde jag inte somna om. Så dusch, middag, film och läsa. I den ordningen.

0 kommentarer

 • Ellinor

  Ni har i alla fall ingen snö; var glad för det!
  Här väntas det ännu mera under morgondagen…oh, jag vill verkligen inte! Vill ha vår nu.

  Kram

 • Karin

  Haha nej, man kan alltid smygstarta sommaren lite genom att åka söderut i Europa! 😉

  Jag vet precis hur det är, ibland går det bara inte att stå emot! Var precis så för mig idag när jag stötte på några grejer jag bara "var tvungen" att köpa fast jag inte alls behövde dem egentligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.