C'est la vie

On the phone


Nog ganska kallt idag. Jag saknar sensommaren som vi kunde njuta av förra helgen. Tänk så snabbt det vänder?

Har suttit och ringt på lite lägenheter. Utan något vidare resultat tyvärr. Bara massa förlorade pengar istället(det är svindyrt att ringa med kontantkort här, en minut motsvarar ca 5 kr). Men jag försöker tänka att det löser sig. Bara att ligga på och inte ge upp.

Och gör det inte det så har jag en plan B tills vidare. För om en vecka måste jag flytta igen. Som Natalie sa: ”varje gång jag träffar dig så har du flyttat”. Haha! Sant. Nästan. Men jag har bott på en massa olika ställen sen jag kom till Paris. Tack vare snälla vänner och människor så har det oftast löst sig på ett eller annat sätt.
I’m a lucky girl. 🙂 Påfrestande minst sagt, men så länge jag har jobb och inkomst så finns det liksom ingen anledning att ens tänka tanken på att åka ”hem”. This is my home now.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.