My Sweden

On the country side

 

 

Just nu befinner jag mig i Kivik på Österlen tillsammans med syrran. För er i norra Sverige med dålig geografikunskap (or those of you who are not Swedish, it’s one of the most beautiful places in the south of Sweden) så ligger det i sydöstra Skåne några kilometer från Simrishamn. Några av er har säkert snappat upp att det är här min pappa och hans fru bor. Det är så mysigt att komma från storstaden och känna lugnet här. Jag ligger på soffan med pappas fårskinnstoffor på fötterna, under en filt, småpratar med päronen och titta på Gordon Ramsey. Snart ska vi äta oxfilé. Ewas goda matlagning saknar jag verkligen!  

 

Jag vill passa på att tacka er för alla kommentarer och mail ni skickar mig. Jag tar till mig era komplimanger med ödmjukhet ska ni veta. De fina orden om mina bilder och texter går rakt in i hjärtat. Det är så förbaskat roligt att veta att det jag delar med mig av är uppskattat av så många människor. Både de jag träffat i verkliga livet och ni som är mina ”cybervänner”. 

 

Nu ska jag stänga datorn och umgås med min familj. Jag hoppas att ni har en riktigt fin fortsättning på julen tillsammans med vänner och familj. För er som är ensamma därute, som är allvarligt sjuka, nyligen förlorat någon ni älskar eller bara känner er lite ledsna, skänker jag en liten tanke också. Jag vet att ni finns och jag hoppas att ni hittar glädje i någonting. Ni som är lika lyckligt lottade som jag, jag hoppas att ni är tacksamma för det. Alla har det inte lika bra och jag tror vi alla skulle behöva lägga mindre energi på obetydliga i-landsproblem och fokusera på det positiva i livet. Inklusive jag. 

 

Trevlig kväll och stor kram! 

 

 

0 kommentarer

  • Nathalie

    Igår beställde jag den fina väskan du har från & Other Stories, har sett din på din blogg och tyckt att den är så himla fin! Och nu fanns den på rea i deras webshop 😊 God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.