Fun stuff

A night out in Malmö

 

 

Efter en juldagsmiddag hemma hos brorsan, bestämde jag och syrran oss för att spontant åka hem till en kompis till mig. Där befann sig några av mina vänner från förr. Ni vet som man hade sådär galet roligt med i tonåren men som man träffar alltför sällan såhär ”på äldre dar”. Vissa bor i Malmö, andra utomlands, och andra i städer runt om i Sverige. Vi återförenas oftast runt jul eller på sommaren. Hur som helst hade vi riktigt trevligt igår kväll. Vi åkte till Moriskan och dansade till både hipstermusik och 90-tals R&B. 

 

Det är sällan jag går ut i Malmö nuförtiden men det kan ju vara roligt till och från. Jag vet inte vad skillnaden är egentligen mot Paris, men jag märkte att jag var i Sverige när jag skulle hämta jackan i garderoben. Där stod folk snällt i en lång kö för att lämna jackan, trots att det var en lång bänk med flera människor som jobbade i garderoben och de lika gärna kunnat gå några meter fram och slippa stå i kö i 20 minuter. Själv gick jag direkt bort till den andra delen och slapp vänta, haha. Däremot slogs jag av hur dyrt det är med inträde, vi betalade 120 spänn, plus 20 kr garderob. Dessutom var jag tvungen att visa leg. De kollade all, utan undantag. Jag tror jag aldrig behövt visa id-kort när jag gått ut i Paris. 

 

Någonting annat jag upptäckt är hur olika fransmän och svenskar klär sig. Svenska killar har mycket snyggare klädstil än franska killar! Fräscha och vältränade. Fransmän är korta, taniga och byxorna sitter illa. Oftast.

 

Hur som helst hade vi en riktigt bra kväll. Det där spontana kvällarna är oftast som roligast.

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken trevlig kväll! Just juldagen är väl en sådan klassisk återföreningsdag. Vi vad också ute igår men valde grannstaden för att slippa springa på allt för många bekanta från förr 😉 Hade en riktigt lyckad kväll med mycket dans och skratt. Idag har det varit väldigt lugnt och i morgon är det dags att jobba igen. Hoppas att du får fortsatt fina och mysiga dagar tillsammans med nära och kära. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.