C'est la vie

Not worth it

Jag mår lite smått illa. Jag köpte TVÅ bakelser på vägen hem i eftermiddags varav den ena jag stoppade i mig efter middagen, pistagemacaron med hallon och vad jag trodde var grädde inuti. Men det var någon äcklig kräm. Not worth it.

Nu då? Jag ska stänga datorn och i stället lägga mig och läsa och skicka ett strategiskt sms till killen som är ute och träffar grabbarna ikväll. Ni vet, typ att jag hoppas att han ha det trevligt och att jag älskar honom, puttenutte och pussipuss. Då kommer han på att han saknar mig och kommer hem och kramas i stället. Hihi. Sooo smart. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.