C'est la vie

Ni önskar, jag skriver.

 

 

Vet ni. Jag har absolut noll inspiration just nu och vet inte riktigt vad jag ska skriva om som inte blir för privat. Kan ni inte ”önska rubriker” eller någonting? 

 

Skriv en liten kommentar om önskat ämne så ser vi hur det blir. Det kan vara vad som helst… Paris, moi (känns lite hybris att skriva det, men bloggen handlar ju om mitt liv så ni kanske är intresserade av sådant jag annars inte skriver om), Sverige, livet utomlands, kärlek… You name it! Så listar jag dem i slutet av veckan och skriver inlägg baserade på det.

 

Deal? 

 

 

För att inte lämna er helt tomhänta tycker jag ni ska kolla in den här relativt nya svenska gruppen och en av deras grymma låtar:

 
 

Helt underbart skön låt som gör mig lite glad i alla fall. 

 

 

Kram på er så länge!

 

Ps, för er som frågat efter vad jag heter på Instagram, så är mitt alias christine_paris

 

 

0 kommentarer

 • Linda

  Jag gillar vardagsbilderna från Paris. Sedan hade det varit spännande att veta hur du tänker med framtiden. Stanna kvar/åka hem.

 • teruko

  Vardagsbilderna, gärna med dina personliga tankar som kommentarer, är alltid uppskattade. Är Paris som du hade föreställt dig innan du flyttade dit? Vad är bättre/sämre än livet hemma?

 • Anna

  Vad vill du göra när du blir "stor"? Var vill du stadga dig och skaffa familj, i Sverige eller i Frankrike? Vad vill du jobba med? Vill du plugga något mer?

 • Eva

  Utan tvekan, vardagen i Paris och dina fina bilder! Men annars….jag vet inte, jag gillar mixen som den är nu, med olika infallsvinklar ur ditt liv. Kanske något om vad som är typiskt för och vad som skiljer de olika arrondissementen åt. Jag älskar att läsa "jag bor i 17:e, min favoritrestaurang ligger i 11:e osv" jag tycker det låter så skönt parisiskt!

 • Isabell

  Det vore trevligt att se bilder från din nya lägenhet samt, som många andra har redan skrivit, höra lite om dina framtidsplaner 😊

 • anna

  Hej, hade också tyckt det var kul med vad skiljer i de olika arrondissementen och lite tips på bra lokala restauranger & butiker som man ofta inte hittar till som turist. Så vill jag bara tacka för att du fortsatt blogga, jag älskar också dina vardagsbilder från Paris, så jag kan drömma mig bort ett tag 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.