Things I like

My hometown


Kungsgatans allé en grön sommardag. Min favoritplats i hela Malmö!

Idag åker jag till Sverige och min kära hemstad. Det blir en kort vistelse eftersom det främst är för att göra en tenta, jag åker tillbaka till Paris redan på lördag. Men innan dess ska jag pussa på min brorson(som föddes för en månad sen ungefär, jag har inte ens sett en bild av honom, finns han verkligen?), mysa med familjen och njuta av ett grönt och fint sommar-Malmö.

Nu längtar jag verkligen och jag saknar mamma! Tydligen ska vi grilla allihop i min brors och hans sambos nya hus(det har jag inte heller sett) på fredag kväll. Gud så mysigt. Jag vill ha potatissallad! Och prästost!
Mamsen fyller dessutom år i morgon så jag måste köpa en liten present till henne.

Nu måste jag fortsätta plugga dock. Presenten får jag köpa på väg till flygbussen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.