C'est la vie

Min tekniska pappa


Syrran och pappa förra julen.

Nu är det mindre än en månad kvar till jul. Tills jag får mysa med familjen och njuta av härlig julstämning i en hel helg. Det enda som är bra med vintern är egentligen julen. Nyår är överskattat men det ska bli roligt att ha en trevlig kväll med vänner. Sen att jag är helt ledig i över två veckor är ju något att se framemot också. Hehe.

Jag pratade med pappa häromdagen. Tydligen läser de min blogg då och då. Det är ju kul måste jag säga, att den ”äldre generationen” förstår sig på teknikens under. Fick en chock första gången jag fick ett sms av pappa. What? Pappa kan skicka sms..? I was sooo proud. Haha, nej jag skojar bara. Till skillnad från mamma så är pappa faktiskt väldigt modern och teknisk. Han gick ju faktiskt på KTH trots allt. 😉

Men de vet inte hur man kommenterar här. Jag lär väl dock märka när de lyckats få kläm på det…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.