Shopping

Min nya resväska och jag

Igår köpte jag ny resväska och det blev en rosa från Accent. Svart är så trist, sen är det lättare att känna igen sin väska på bagagebandet såhär. 😉 Jag tror att jag kommer vara nöjd med denna. Sen att jag fick 20 % rabatt på den var ju inte helt illa pinkat. Först glömde jag mitt Visa-kort hemma dock. Så jag åkte in till stan men kunde inte köpa den. Jag fick åka hem och hämtade kortet och gå till Entré istället. Jäkligt praktiskt med ett köpcentrum så nära sitt hem! 😛
Jag ville först köpa en mörklila, men syrran tyckte denna var en mer långvarig och diskret färg. Och det är sant, ljusrosa var dessutom finare.
 
Och titta så fint den matchar min sjal! Haha.

0 kommentarer

  • Magdalena

    Åh de väskorna e såå fina. Var den dyr? Vad kostade den? Hade oxå velat ha en sådan, har faktiskt ingen resväska, brukar låna mammas fula 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.