Fun stuff

Ikväll ska jag göra stan osäker

Danshowen var jätterolig. My god vilken begåvning min Emma är! Jag blev alldeles mållös och imponerad över hur grym hon är på att dansa. Vilket självförtroende och vilken utstrålning! Man fick typ lust att gå upp och dansa med dem. Öhh… jo för det hade ju blivit sååå bra. Haha! 
Men jag önskar att jag inte hade lagt av med dansen, hade kanske varit riktigt duktig nu om jag inte hade slutat när jag var 13. Men men, det räcker kanske med en dansare i gänget. 😉 Tog bilder på showen som jag kan lägga upp sen. Även en film. Om jag får lägga ut den här Emma?

Efter showen satt jag och Sofia utanför Entré i solen och snackade skit och skrattade åt fjortisminnen… och andra saker jag inte nämner här(*lol*). Jättetrevligt. Jag fick dessutom lite färg i ansiktet. Me like!

Snart blir det att slå klackarna i taket. Jag och Aggiz ska ut och göra stan osäker ikväll. Haha, gud så gammeldags det lät! 😛 Jag har min nya kjol på mig som jag köpte förra veckan på H&M. Lovar att fixa en bättre outfit-bild tills i morgon.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll, vad ni än gör. 🙂 
Bisous!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.