Fun stuff

Mambo Italiano

Egentligen borde jag ligga med huvudet på kudden och sova nu men jag måste bara berätta om hur trevlig min lördag varit. Det började med storstädning och rensning hemma (vilket blir roligt om man lyssnar på bra musik och sjunger med i franska låtar man bara kan refrängen till). Sen ville Janis komma på spontanbesök så vi hängde här lite innan vi gick en sväng för att försöka hitta tallriksunderlägg och frusna hallon som inte luktade apa (köper det aldrig mer på Franprix säger jag bara!). Det första hittade jag aldrig men det andra fanns på Picard (sååå goda!). Sen lärde jag henne göra pannacotta innan jag tog metron för att möta en uppspelt mamma som var så glad över att komma till Paris.

Ikväll kom två vänner över för middag vilket var lika trevligt som resten av dagen. Mamma tyckte det var så kul att träffa mina vänner som hon hört en massa om men aldrig pratat med, och jag fick fina komplimanger för maten jag lagat. Kul, det får bli fler middagar framöver.

Nu ska jag somna glad och nöjd. I morgon ska jag visa mamma mitt Paris. Det ska bli kul!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.