Home Sweet Home,  My Sweden

Malmö | Summer 2019 | Through My Lens

Jag är glad över att jag hann gå en promenad i eftermiddags mellan stormbyar och regn. Större delen av eftermiddagen och kvällen har bjudit på riktigt ruskväder. Dagar som denna jag är innerligt tacksam över att ha tak över huvudet. Min tisdag har inte innehållit några större händelser eftersom att jag varit galet trött på grund av en natt med alldeles för lite sömn. Jag drack lite för mycket kaffe igår så jag var klarvaken fram till sent på natten och när jag väl släckte lampan så gick det inte att somna. Jag tror att jag till slut däckade någon gång efter klockan fyra i morse och vaknade flera gånger under nattens gång. Vilket resulterade i en gråtfest när jag tittade på sista avsnittet av Unbelievable vilket följdes upp av ett asgarv när jag fick se det här klippet på fejjan. Känslorna har varit på utsidan idag med andra ord. Det blir ju inte bättre av att det idag varit ungefär 10 grader ute.

Så för att hålla humöret uppe – för oss alla – så bjuder jag på en samling bilder från ett betydligt grönare och soligare Malmö. Alla de här bilderna är tagna någon gång mellan den 2 juni och 31 augusti med min kamera. Såhär i efterhand är jag glad över att ha förevigat den vackra miljön som den här staden faktiskt ger oss varje år under årets varmaste och ljusaste månader.
Vem mer än jag får lust att vrida tillbaka tiden och återuppleva sommaren 2019? Jag är inte riktigt redo för höst ännu men håller ändå hoppet uppe för en sista vecka med sensommarvärme innan det är dags att börja bära handskar.

Jag ska äta något och ta en sömntablett så jag slipper ligga vaken och grubbla ännu en natt, sedan placera mig under täcket framför några avsnitt av Vänner. The life of a tired single woman.

À demain mes chouchous!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.