Things I like

Les bijoux


Nagellacket är från Mavala och heter New York. Jag köpte det i Paris och har faktiskt inte sett den färgen här i Malmö. Någon som vet om det finns?

Ringarna jag hade igår är dels en billig från märket Six, som finns i Paris. Sen den andra är min farmors förlovningsring med en liten diamant som jag fått ärva. Det är bland det finaste jag äger för det känns som att jag bär henne med mig när jag har den på mig. Jag vågar knappt ha den på mig för jag är så rädd för att tappa bort den.

Jag hittade ett gammalt halsband som jag glömt bort att jag hade. Det med korset. Jag minns inte var jag köpte det men tyckte det passade bra med det med stenar. Även det är gammalt och om jag inte minns fel så kommer det från H&M. Jag tror det får följa med i packningen.

Och appropå packning så måste jag sätta igång med det nu. Eller först ska jag ett snabbt ärende och sen kommer Isabelle hit en sväng. Hon får hjälp mig sålla bland kläderna, haha!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.