C'est la vie

Le temps passe vite

Nu är det bara drygt 3 veckor tills jag åker hem. Eller ja, tillbaka till Sverige över jul. Mitt hem just nu är ju här i Paris. Men Malmö kommer alltid vara mitt HEM. Om ni fattar vad jag menar? 🙂
Shit, tiden går verkligen sjukt snabbt! Känns som det var i förrgår jag kom hem från min weekend i Malmö och flyttade in här. Men nu har jag bott här i över en vecka. Det funkar bra att bo här där jag bor. Damen jag hyr hos är så snäll och trevlig. Hjälpsam, rak och respektfull.
Fast jag vill verkligen ha ett eget ställe till våren. Dock är läget oslagbart. Jag bor verkligen perfekt. Jag hoppas kunna finna något bra i samma arrondisement med någorlunda bra hyra.

Har planerat lite grejer och betalat räkningar och annat. Helgen är ganska halvplanerad, jag har en del viktiga saker att fixa med men jag hoppas kunna få tid att göra någonting roligt lördag och söndag. I morgon kväll blir det iafl lite festligheter. Dessutom har de julbasar på Sv Kyrkan i helgen… det måste jag ju gå på!

0 kommentarer

  • Cecilia

    Lite roligt, jag bodde i Paris förut och måste säga att det är mitt hem. Aldrig mått så bra, kännt mig så rätt och passat in så bra som där. Nu bor jag i Malmö och det är en helt annan grej. Är bara här för att jag läser i Lund och kommer inte gråta en tår när jag får flytta här ifrån. (inget ont om Malmö, är snarare Sverige jag är obekväm med).
    Läser du också på Sorbonne? Franska verb är knepiga saker haha. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.