C'est la vie

Läskig gnocchi-upplevelse


Jag lär behöva en kaffe, eller två, idag. Koffein!

Igår tog jag och Linda en After Work på Curieux Spagetti Bar. Ina skulle följt med men fick förhinder.
En mojito, minipizza, äckliga sallader med gnocchi(äu, typ det läskigaste jag vet, hatar gnocchi!) och så pannacotta till efterrätt. Sen fick Linda magknip och skulle hem, så jag ringde en annan kompis och mötte upp för en drink.

Pappa ringde på vägen till metron. Han och Ewa var i Paris igår! Fast de var på Charles de Gaulle för en mellanlandning innan de flög vidare till Dubai. Han bara ”vi är i Paris”… och så jag: ”Vaaaaa?!!”, men de tyckte ju bara det var kul att säga så. Åh så kul om de varit här över en dag. Men de ska nog komma i maj så. Jag överlever innan dess.

Ikväll stor fest med typ 50 pers, varav jag känner typ… 2 personer. Men det blir kul! Marin-tema. Får ta min randiga t-shirt… borde räcka som ansträngning. Två fester i helgen med tema… suck!

Återkommer så fort jag får tid över, men nu är det dags för jobb!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.