C'est la vie

Just the two of us

Idag har verkligen varit en slapp dag. Vi har alla gått runt i mysisar och inte gjort så mycket. Jag är supersnorig och hostan vill inte ge med sig, så jag försöker ta det så lugnt som möjligt.

Sen har jag och Louise läst hälften av alla hennes böcker. Ungefär. Hon har ju både franska och svenska böcker, och hälften av de hon valde var på franska, haha! Så jag fick liksom hitta på egna stories eftersom jag inte kan alla ord. 🙂 Vi kollade även lite på Madagaskar, men jag tor att hon är lite för liten för den. Men hon gillade den isfl en stund. Lejonet och zebran var spännande.

Om en timme ska Helene iväg på möte med sin chef. Hon börjar ju jobba nästa måndag igen. Så nu kommer jag vara ensam med Louise ett par timmar tills Olivier kommer hem från jobbet. Men det ska nog gå bra. Louise sover middag nu, så det enda är att hon ska ha mellis när hon vaknar och så får vi väl titta på Pippi eller leka någonting. Hoppas bara inte hon börjar gråta efter mamma och pappa. Men Helene har förklarat hela dagen för henne att hon ska vara ensam med mig, så vi får hoppas att hon tycker det är okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.