C'est la vie

Jo, jag KAN vara ekonomisk

Jag gjorde en slags pasta Carbonara till middag. Känner mig ganska stolt faktiskt av att dels ha lagat middag hemma, och dels för att ha varit ekonomisk(jo pappa, jag KAN vara det också) och skramlat ihop middag av det som fanns i kylskåpet så jag slipper slänga grejer som blivit dåliga sen.
Lika bra eftersom att det kanske blir både lunch och middag ute i morgon. Nog för att jag lyckats spara nästan hela veckans lön, men man får ju tänka långsiktigt. 😉 Ska vara ledig i över 2 veckor sen så jag måste spara till dess.

I morgon blir det tidigt morgon eftersom jag har några ärenden innan jobb, och jag vill komma utanför dörren så tidigt som möjligt. Så jag ska krypa ner under täcket och se någon av mina serier på datorn innan jag säger godnatt till… eh, ja mig själv.

Bisous et bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.