Outfits

Jalouse

Igår var jag ute och dansade på ett ställe nära Republique som jag bara måste tipsa er om. Kameran var med och användes flitigt så det kommer bilder upp senare från kvällen. Men först har jag lite att göra för än så länge har inte mycket produktivt gjorts av dagen. Det enda vettiga jag lyckats göra än så länge är att prata med syrran i telefon. Hon var på väg till TopShop in this instance för att spendera lite av sin lön. Damnit, I’m jealous!
Jag kom nyss upp ur sängen och nu måste jag städa, vika tvätt och skriva på arbetet. Först måste jag dock få i mig lite lunch. Jag har bara ätit en liten yogurt sedan nio i morse.

Jag hade på mig nya kjolen igår. Känner mig så fin i den! Till det halsband köpt på Accessorize i London och väska från H&M.

0 kommentarer

 • Amanda

  Fin outfit! 😊

  Haha, själv så är man ju lite avundsjuk på dig som bor i Paris. Ska faktiskt till den franska huvudstaden nu i veckan, för första gången, så det ska bli kul 😊 jag hoppas bara att halsontet och febern som jag haft sedan i söndags försvinner, annars blir det lite mindre roligt.

  Ha en bra helg! 😊

 • Christine Svarar

  Amanda: Tack 😊
  Vad roligt! Hoppas du du får tur med vädret då för senaste tiden har det mest regnat och blåst kalla vindar. Idag är det dock 18 grader, och jag har inte ens varit ute, haha. Krya på dig och trevlig helg till dig med!

  Mvh,
  Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.