C'est la vie

Rive Gauche


He Bob me… eh. Ja det skulle vara Gardenia men de uppfattade visst inte det.

Intervjuade Laurent (har med jobbet att göra) till mitt examensarbete och han fick mig att åka ner till västra stranden. Det är inte ofta jag hänger där, jag mer en ”fille de rive droite”. Han bjöd mig på en Starbucks-kaffe och sen gick vi ner till Jardin du Luxembourg och satte oss. Väldigt trevligt att förena nytta med nöje. Laurent är alltid lika rolig att snacka med.

Nu är jag sminkad och klar för en utekväll med tjejerna. Vi är alla lediga i morgon så vi passar på. Vi ska samlas hos Natalie för en apéro och sen vidare till en soul/jazz-klubb i 11:e för att slå klackarna i taket. Jag är riktigt peppad!

Hej på er så hörs vi i morgon!

0

0 kommentarer

 • Leone

  Så mysigt att bli bjuden på kaffe 😊 Hoppas att det går bra med examensarbetet.

  Sv.
  Jaha okej. Det är svårt att förklara men egentligen ganska enkelt att göra. Jag har använt en bild ovanför rutan men det går lika bra att skriva en text.

  Om du går in på Kodmallen > inläggssidan
  Sedan scrollar du ner till delen där det står "Kommentera inlägget här" och över där skriver du din text.
  Ett tips är att bara skriva dit en bokstav först och sen spara för att se att texten kommer att hamna rätt.

 • Jenny

  Oj, då är jag mer en västra stranden-tjej. Le Luco är verkligen en av mina favoritplatser och 5e och 6e en av mina favorit-arr att bara promenera runt i… Kan ju vara för att jag bodde i 6e när jag bodde i Parran. Jag bodde borta vid UNESCO också, och där trivdes jag ju också, dock… 😊 Kram och trevlig helg! Hoppas ni hade kul igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.