C'est la vie

It’s the final countdown

Min pappa ringde tidigare idag och berättade att jag behövde gå till min lägenhet i morgon bitti för att visa för byggarbetarna hur och var allt i badrummet skulle monteras. Ni förstår vad det innebär va? I helgen kan jag flytta hem igen! Jag längtar efter att ha ordning på mina kläder igen, egentid i sängen på söndagmornarna, mysiga middagar i mitt kök med bästa vännerna och framförallt… få använda mitt NYA badrum. Fast det är klart. Först måste jag typ sanera min lägenhet från allt byggdamm. Det är det allra roligaste såklart.

Nu sitter jag och tittar på Fyra bröllop och en begravning. Jag hade glömt hur härlig den filmen är. 
Om en timme blir det middag hemma hos en kompis. Det ska bli riktigt trevligt såhär en regnig och ruggig torsdag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.