C'est la vie

It’s my birthday

Tenta i morgon, DVD:n ramlade ner på golvet och är troligtvis sönder, tre räkningar som kom i brevlådan för en stund sedan, syskon i London&Sthlm, mamma som jobbar hela dagen, pappa&Ewa i Kivik, allmänt trött och deppig pga kyla och grått väder… jag skulle ljuga om jag sa att jag inte brydde mig om allt som får mitt humör att dala idag. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte brydde mig om att vakna upp ensam och inte ens hade min pojkvän att fira dagen med. Jag tycker inte om att skriva om negativa saker i bloggen men jag kan lika gärna vara ärlig. Livet är ju inte alltid guld och gröna skogar. Jag har en känsla av att jag kommer må bättre i morgon efter lunch, haha.

Men jag har fått en massa söta gratulationer på både FB och mobilen och det värmer i hjärtat. Plus två ”vi gratulerar i sång”-samtal. Nu ska jag sminka mig, sen läsa lite till. Efter det blir det fika med Fanny. Ikväll middag hos kusinen och Joakim. Ska bli så mysigt.
I morgon middag ute med ett gäng och så fest på lördag. Det ser jag framemot! 🙂

À plus!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.