C'est la vie

Isn’t it ironic, don’t you think?

Oj vad det finns otroligt många smarta(ironi) och mogna(ironi) bloggare. Borde inte de samlas på ett eget community så man kan läsa alla på en gång. Man vill ju inte missa några bra bloggar(ironi)!

Karin, kanske ska inför något slags bloggtest för att få börja blogga på blogg.se? Jag blir så trött på dem så jag funderar på att gå i ide. Blonda, blåsta och skriver som krattor. Jag. Hatar. Särskrivning.

Suck!

Ikväll sitter jag barnvakt. Lillen sitter och vrålar och tittar på Dinosaur King. ”Gaaaurrr…!”, låter det från honom. Om någon halvtimme ska jag lägga honom och då blir det lite bloggande. Flyttade till mitt rum igår och så får jag veta att jag kanske inte kommer få internet förrän om en vecka. Great. Makes me sooo happy(ironi igen).

Bitter? Javisst. Blir alltid bitter när jag fryser för då lyckas jag alltid komma in på bloggar med människor som är på solsemester. C’est pas juste.
Det är k-k-kallt här!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.