C'est la vie

I’m going through changes

Dåligt uppdaterat här, jag vet. Saken är den att jag har sagt upp mig från jobbet och på samma måste jag flytta. Så jag har spenderat början av veckan med att packa och nu måste jag börja städa med. Som tur är så har jag omtänksamma människor omkring mig som ställer upp när det krisar. Allt brukar ju lösa sig och jag är tacksam över det. Pga jobbet har jag inte mått bra den senaste månaden och den här förändringen behövs för att jag ska få lite ro i kroppen.

Och visst ska jag till Barcelona! Två blondiner(varav den till vänster är min kära syster) flyttade i maj från London för att spendera sommaren i Spanien. Så nu ska jag till dem och ha det trevligt i en vecka. Dock åker jag först om 2 veckor… men gud så jag längtar! Sol, bad, fest, ny oupptäckt stad, shopping(yttepyttelite), kvalitetstid med syrran(massor!)… Can’t wait!

Och jag säger bara en sak: HAVET!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.