C'est la vie

I’m an alien in Paris


Fler julklappar härifrån. Love that store! 🙂

Guuud vad jag blir tokig på den här stan och dessa parisare ibland! Ni anar inte så otrevliga vissa är som jobbar i butik! De har ingen känsla för bra kundmötande alls. At all. Aja, som tur var så fick jag hjälp av en jättesnäll kille till slut. Han var så hjälpsam och förstående! Sen blev jag nästan utskälld i en annan butik för att jag inte kunde hitta ytterligare en sak för att köpa upp ett presentkort. ”Jag kan inte göra om presentkortet, du får ju ta någonting mer för 9 euro!”, nästan gapade hon. Okej okej, désolée. Take a fucking chillpill and get of my back. Inte så att man får lust att komma tillbaka direkt…
Usch, man fattar hur utlänningar känner sig när de handlar i Sverige och inte vet hur de ska uttrycka sig. En sådan här resa ger en verkligen perspektiv. Ska bli skönt med en brejk över jul. Känner mig bara less på allt här just nu.

Hur som helst så har jag köpt ytterligare några julklappar, och nu kan jag stryka både Ewa och brorsans flickvän helt. Skönt! Sen hittade jag en julklapp till mamma, en av mina kära vänner och såg ett par saker att välja mellan för syrrans klappar och så kanske jag hittat pappas present med. Måste bara bestämma mig för vilka det ska bli, haha! Lättast är mamma… finns hur mycket som helst hon skulle bli glad för. Även där gäller det att begränsa. När jag väl kommer igång så går det knappt att sluta… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.