C'est la vie

If only I could stay in bed all day

Oj jäklar vilket pådrag här var idag. Hamnade visst på förstasidan på blogg.se.
Kul kul, bienvenue! Och välkomna åter.

Idag är jag trött som bara den. Uff, ville inte lämna min sköna säng imorse. Så skönt det vore att ligga där under täcket och titta ut på de gula träden och veta att där ute är det kallt men jag kan ligga här under mitt täcke och mysa.

Men nej… funkar ju inte så om man måste jobba. I morgon börjar skolan igen med. Kul! Pratar ju franska varje dag men det är så roligt att lära sig nya saker hela tiden! Jag kan ju verkligen prata nu. Vilket jag inte kunde för 2 månader sedan ens. Making progress. 🙂

Vad gör ni idag? Hemma och myser under täcket eller jobbar och sliter som jag?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.