Okategoriserade

I like my bosses

Dåligt bloggat idag, men jag har jobbat heeela dagen. Efter dagens andra jobbpass så blev jag dessutom bjuden på middag. Inte helt fel. Men vi fastnade i samtalsämnen om Italien och franska matvanor, så att när jag kom därifrån sen så var klockan nästan halv nio. Var tvungen att handla frukost till i morgon på vägen hem, så jag var inte hemma förrän strax innan nio.
Efter en dusch, tvättupphängning och lite snack om detoxdieter(jag tror jag ska försöka mig på det!) med Karen, så är nu klockan över tio.

Lynn var så himla gullig idag. Hon kom på lunchen och plåstrade om mitt skadade finger. Bokstavligt talat. Och hon är så himla snäll och trevlig. Raka motsatsen till min förra arbetsgivare! Om ni minns? Snälla chefer man har va? 🙂

Nu ska jag trösta min onda mage med att se Gossip Girl-avsnittet som legat på min hårddisk och väntat i en vecka. Sen ska jag sova. I morgon blir det jobb igen och förhoppningsvis sover jag bättre och vaknar utvilad!

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.